TØMRER GILLELEJE

MODERNE & KVALITETSBEVIDST TØMRERVIRKSOMHED

....KUNDERNE GIVER OS

(5/5)

Tømrer Gilleleje– Kystens Tømrermester er en passioneret og kvalitetsbevidst tømrervirksomhed som beskæftiger dygtige medarbejdere. Kystens Tømrermester har et stort fagligt netværk som vi kan trække på i forbindelse med de forskellige opgavers størrelse karakter.

Vores vision er at skabe en virksomhed som lever op til det den lover, og som kan opretholde et højt service niveau, samt følge udviklingen i det moderne samfund, dog uden at gå på kompromis med de håndværkmæssige traditioner.

Samarbejde i byggeprocesser er en meget vigtig faktor. De opgaver vi ikke selv er specialister i, har vi igennem mange år arbejdet sammen med dygtige håndværkere inden for alle fagområder. De deler alle vores vision om at udføre arbejde i høj kvalitet og til den aftalte tid, hvilket betyder at vi kan stå inde for dem. Vi starter altid med en dialog om dine ønsker og behov.

Vi er medlem af branchefælleskabet Dansk Byggeri

 

byggaranti 01

DIN LOKALE TØMRER I GILLELEJE

Kystens Tømrermester er forankret lokalt i Gilleleje og støtter bl.a. kulturlivet. Vi tilbyder alt inden for nybyg og renoveringsløsninger i Gilleleje og Nordsjælland.

Service og kundetilfredshed er vigtigt for os og derfor er kunden altid i fokus hos os. Vi er behjælpelig med alle typer af projekter stort som lille.

Grøn Pleje

Til det grønne har vi medarbejdere som er udannet i landskabspleje. Vi er behjælpelige med alt fra nyanlæg, grøn pleje og naturpleje.

Tømrer Opgaver

Kystens Tømrermester er en professionel og moderne bygge-entreprenør, der drives og ejes af Kim Lauritzen. Virksomheden beskæftiger dygtige og passionerede medarbejdere som udfører alle typer af tømrerprojekter.

 

Vicevært Funktion

Hos Kystens Tømrermester aps tilbyder vi facility management med eller uden vicevært-funktion. Vi anbringer typisk en nøgleboks på ejendommen, så vi løbende kan komme forbi for at udføre vores opgaver og for at føre opsyn med ejendommen.

Entrepriser

Kystens Tømrermester tilbyder også at stå for hele entreprisen. Vi har faste samarbejdspartnere og underleverandører inden for mange fagområder og kan derfor løfte alle opgaver.