TØMRER NORDSJÆLLAND

.....KUNDERNE GIVER OS

(5/5)

Tømrer Nordsjælland – Kystens Tømrermester bygger bæredygtigt og grønt i Nordsjælland. Firmaet kendetegnes af passionerede og dygtige medarbejdere, og anvender faste underentreprenører alt efter opgavernes omfang og karakter.

Kystens Tømrermester har et stort fagligt netværk som gør os i stand til at løse enhver opgave stor som lille. Firmaets vision er,  at skabe en virksomhed som lever op til det den lover, og samtidig kan opretholde et højt service niveau. Derudover er det vigtigt for os at følge udviklingen i det moderne samfund, dog uden at gå på kompromis med de håndværksmæssige traditioner.

Kystens Tømrermester er en professionel og moderne bygge-entreprenør, der drives og ejes af Kim Lauritzen.

byggaranti 01

TØMRER NORDSJÆLLAND

Alm Tømrerarbejde

Boligrenovering – Trapper – Døre & vinduer
Gulve & lofter – Tagrenovering – Udestue -Terrasser – Småbygninger  Hegn & stakit – Carport & garage – Sommerhuse – Isolering med papiruld/ Vi samarbejder med Breinholm gruppen.

 

Det Grønne

Grønt tag – opbygning og anlæggelse af grønne tage, både sedum, sedum/græs og græs Tagspån – Vi er autoriserede spåntækkere og samarbejder med  vi startet samarbejde med  Starup Wood – Landskabspleje/ Vedligeholdelse af grønne områder.

 

Facility Management

Vi tilbyder Facility Management med eller uden viceværtfunktion. Facility management tilpasses de aktuelle behov hos den enkelte kunde, og det gælder også vores arbejde som vicevært. Nordkysten er primært serviceområde for facility management Læs mere

KVALITETSBEVIDST & PASSIONERET HÅNDVÆRK

TIL PRIVATE & ERHVERV I NORDSJÆLLAND

Samarbejde i byggeprocesser er en meget vigtig faktor. De opgaver vi ikke selv er specialister i, har vi dygtige samarbejdspartnere til at udføre. Igennem mange år har vi opbygget samarbejde med andre specialister inden for de forskellige fagområder. Disse samarbejdspartnere deler alle vores vision om at udføre arbejde i høj kvalitet og til den aftalte tid, hvilket betyder at vi kan stå inde for dem. 

Vi er medlem af branchefælleskabet Dansk Byggeri

 

FACILITY MANAGEMENT & VICEVÆRT FOR EJENDOMME

Tømrer Nordsjælland – Kystens Tømrermester aps tilbyder facility management. Facility Management kan være meget forskelligt alt efter kundens behov og ønsker. Det kan være alt fra opsyn, vedligeholdelse af bygninger og arealer samt klargøring inden ankomst. Typisk anbringer vi en nøgleboks på ejendommen, så vi løbende kan komme forbi for at udføre vores opgaver og for at føre opsyn med ejendommen. Vi tilbyder facility management og vicevært-funktioner for sommerhuse i områderne omkring Gilleleje og Rågerleje.

​Vi lægger vægt på at have et godt samarbejde med kunderne, således at der opstår et solidt tillidsforhold.